Industria e gipsit

Ndërmarja prodhuese Digips, e themeluar në vitin 2008 në Dibër (Maqedoni), është e njohur për prodhimin e gipsit dhe materialeve ndërtimore me bazë gipsi. Vendburimet e gipsit në Dibër janë të njohura në Evropë për kualitet dhe pastërtinë e lartë. Prodhimet e Digips janë 100% natyrore dhe ekologjiksht të pastra.

Më shumë
Produktet

Digips ka një gamë të gjerë produktesh të cilat mund të përdoren si materiale ndërtimi dhe dekorimi

MP & G 92 Light

Suva e lehtë njështresore gipsi për ambiente të brendshme, me të cilin mund të suvatohet dhe gletohet njëkohësisht.

Fugen Füller

Suva në bazë gipsi që përdoret për mbushjen e fugave, me ose pa shirita si dhe fortësimin e lidhjeve.

Electric Gips

Gjen aplikim universal në punët ndërtimore. I përshtatshëm për fiksimin e instalimeve elektrike, mbushjen e vrimave në mure, riparimin e mureve të dëmtuara etj.

Alabaster Gips

Alabaster gips është i përshtatshëm për punime dekorative, modelare dhe zbukurimin e shtyllave dhe tavaneve, fiksimimin e instalimeve elektrike, mbushjen e vrimave në mure etj.

Gipsofix

Ngjitës i përbërë nga gipsi dhe aditive tjera i cili reziston nga 3 – 90mm. Gjen aplikim universal si: ngjitje të pllakave të gipsit, mbushje dhe riparime, rrafshim të sipërfaqeve jo të sheshuara, rrafshimin e tavaneve.

Së shpejti

Bloqe gipsi

Mjete ndërtimi me cilësi të lartë dhe efikas për konstruktimin e ambienteve të brendshme.

Më shumë

3D Panele dhe Gurrë

Panele muri dhe gurrë dekorativ, të shëndetshëm, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj zjarrit, të përbëra nga gipsi me cilësi superiore.

Partnerët tanë

Pjesë e suksesit tonë është edhe partneriteti disa vjeçar me emrat më të njohur në industrinë e ndërtimit.