Produktet tona

Në Digips gjeni një gamë të gjërë produktesh me bazë gipsi të cilat mund të përdoren si materiale ndërtimi apo dekorimi. Prodhimet e Digips-it janë 100% natyrore dhe ekologjiksht të pastra.

Përmbajtja cilësore e produkteve mundëson krijimin e ambienteve komforte për të jetuar dhe punuar. Ato mund të aplikohen kryesisht ne ambiente të brendshme si dhoma , banjo, ambiente pune; nëpër mure, tavane me lagështi normale.Produktet e gipsit ndihmojnë në regullimin e lagështisë dhe klimës duke përmirësuar mirëqenien tuaj.

Përveç cilësisë, gama e produkteve tona është edhe ekonomike gjatë procesit të ndërtimit. Shumë prej tyre përpunohen, aplikohen dhe thahen shpejtë. Gjithashtu sipërfaqe të mëdha mund të punohen duke aplikuar sasi të vogla të materialit që ofrojmë. Përpunimi i produkteve tona bëhet thjeshtë pa patur nevojë për mjete shtesë.

Cilësia e produkteve të Digips ju mundëson që ambienti juaj të jetë i shëndetshëm dhe ekologjik. Përveç kësaj ju lehtë mund të aplikoni dizjanin që dëshironi sepse ata mund të përdoren edhe për dekorim.

Së shpejti

Bloqe gipsi

Mjete ndërtimi me cilësi të lartë dhe efikas për konstruktimin e ambienteve të brendshme.

Më shumë

3D Panele dhe Gurrë

Panele muri dhe gurrë dekorativ, të shëndetshëm, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj zjarrit, të përbëra nga gipsi me cilësi superiore.