Индустрија на гипс

Дигипс производство компанија основана во 2008 година во Дебар (Македонија), е нашироко познат по производство на гипс-базирани градежни материјали. Депозитите на гипс во Дебар се познати во Европа и во светот за нивниот висок квалитет и чистота. Нашите производи се 100% природни и еколошки.

Повеќе
Продукти

Дигипс обезбедува широк спектар на производи за кои може да се користи за изградба и за декорација

МП & Г 92 лајт

Еднослоен машински малтер и глет маса со кој со едно нанесување истовремено се малтерисува и се глетува.

Фуген Филер

Прашкаст материјал врз база на гипс и адитиви која се употребува за исполнување на фугите со употреба на лентите и за зајакувание на споевите.

Електрик Гипс

Универзален градежен гипс. Гипс за брзо прицвртување на електрички инсталации, кутии и водови при внатрешните работи, и за ицполување на пукнатини.

Алабастер Гипс

Соодветен за декоративни работи, моделарски работи, и за декорација на џидовите, плафоните, таваните, за електричната инсталација, пополнување на дупките во џидовите и др.

Гипсофикс

Гипсофикс е прашкаст материјал на база на гипс. Се употребува за лепење директно во џид (цигла или бетонска порвшина). Материјалите кои можат да се лепат се гипсани плочи и изолациони материјали (стиропор и плочи од минерална волна). Се употреба за лепење во вертикални површини.

Наскоро

Гипсени блокови

Градежни материјали со висок квалитет и ефикасни за внатрешни работи на животната средина.

Повеќе

3Д Панели и камења

Здрави, трајни и оган безбедно 3D декоративни материјали направени од гипс со висок квалитет.

нашите партнери

Дел од нашиот успех е и долгорочното партнерство со најголемите градежни брендови.