Наши производи

Во Дигипс можете да најдете широк спектар на гипс базирани производи кои може да се користи за изградба и декорација. Производите на Дигипс се 100% природни и еколошки.

Квалитативниот состав на нашите производи овозможува креирање на удобност услови за живеење и работа. Тие може да се користат главно во внатрешноста на згради, на работното место, соби и бањи; во ѕидовите и таваните со нормална влажност. Нашите гипс производи овозможуваат балансирање на влага и климатските тој начин подобрување на вашата благосостојба.

Освен квалитетот, нашите производи се многу економични и продуктивни. Тие лесно и брзо се подготват, се применуваат и се суват. Исто така, со нашите производи не е потребно да трошите многу материјал за да работите големи површини. Тие може да се работат лесно и без потреба за дополнителна опрема.

Квалитетот на производите Дигипс овозможуваат да имате здрава и еколошка средина. Покрај тоа, можете лесно да ја декорирате вашата околина, бидејќи нашите производи се кориснитат и за тие намери.

Наскоро

Гипсени блокови

Градежни материјали со висок квалитет и ефикасни за внатрешни работи на животната средина.

Повеќе

3Д Панели и камења

Здрави, трајни и оган безбедно 3D декоративни материјали направени од гипс со висок квалитет.